.SrfSnoSk8. på pallen under Hemsedal Parck Attack.

Teamkjørerne Simen Neraker, Martin Skogholt og Sigri Heen gjorde en flott innsats under årets Park Attack Nordic Open. 2 kjørere på pallen!

Sigri har sendt oss en rapport fra Hemsedal, hvor påsken fikk en gullstart i år:

.SrfSnoSk8. stilte sterkt i år i Park attack nordic open, og flere teamkjørere nådde høyt! Når det gjalt oss jentene, var det skuffende bare fem jenter som stilte til stert, men vi hadde blå himmel, sol og nyshapet park til disposisjon lørdag morgen. God stemning blant kjørere gav godt mot og etter en time oppvarming var vi klare. Var utrolig bra park i år, med noe for alle nivåer og kreative sjeler. Kjørte to run hver i kvaliken og gikk ut ledende på lørdag! Burger og solslikking i parkområdet mellom runnene og masse glade tilskuere!

Søndagen kom vinden fra vest og vi fikk veldeig skiftende vær. Til og med oppvarmingen hadde vi solen med oss, men etter det skiftet det med vind, snø og overskyet. Kvalifiserte med 27 poeng!! til finalen med svenske Martina på andre, som jeg skulle kjøre head to head mot. Finalen ble til slutt etter nøye vurderinger avlyst på grunn av været, så resultatene fra semifinalen ble stående. Kjempe fornøyd med første plass og et bra run som avslutning, så kunne ikke hatt en bedre start på påsken:)

Er på hytta (med tregt nett) så sender noen bilder når jeg kommer hjem!

Hilsner fra Sigri

Resultater topp 5:

Snowboard Herrer
1. Erik Botner
2. Simen Kildebo Neraker
3. Aleksander Østreng
4 .Adi Velic
5. Martin Skogholt

Snowboard Damer
1. Sigri Heen
2. Martina Grufstedt
3. Michaela Nemeckova
4. Anki Gröthe
5. Nora Thompson

[Link til flere fotos av Olav Stubberud hos Tacky]

Foto: ©lavStubberud.com / Tacky

Foto: ©lavStubberud.com / Tacky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *