Sondre Jørgensen destroys voss!

Her er en liten sak som dumpet ned i postkassen fra Sondre. Selvgfølgelig på dialekt!

Voss på en hverdag.

Dette må vel være den beste sesongen på Voss eg kan huske! Hver gang eg har vært oppe i år har det vært helt perfekt. Pudder hele veien ned i bavallen eller sol og endå mer pudder i bodegaen ble en vane i Januar. Men så kom Februar, og vinterferien regnet vekk. Eg hadde nesten gitt opp håpet om at det skulle bli flere pudderturer i bavallskogen i år. Men så plutselig snødde det en meter og vi kunne fortsette der vi var.

Det e ingen ideell situasjon, for en som ikkje har sett pudder på en måned, å måtte være med på å flytte hele innholdet på Base samme helg som snøstormen kommer tilbake. Så når den nye snurf snosk 8 butikken i Bergen tilslutt ble klar til åpning, var eg bare nødt til å snike meg en tur vekk fra både skole og jobb, og opp i vossapudderen.

Eg har sagt det før, og etter den dagen vi hadde på Torsdag e eg bare endå mer overbevist: Det finnes ikkje noe bedre snowboardsted i verden enn en bra dag på Voss midt i uken. Null kø og nye urørte spor hver eneste tur gjennom hele dagen e det som venter deg! Inni skogen i dag møtte vi på både Omsten Lekkertaf og en sykt pat pating! Et tynt skarelag på toppen av pudderet stoppet ikkje oss fra å fyre på gjennom trange trær, fly på soppklumper og hengerumper på tryne og kanskje hente seg inn igjen og lande perfekt og kruse videre. Det e deilig når du vet at uansett så lander du mykt, forhåpentligvis. En liten tur innom kafeen i bavallen som kunne by på nysteikte bobler med ess i og dagen var i boks!

Eg burde vel egentlig holde dette for meg sjøl, men: Voss er åndsvakt bra for tiden og snart e det helg!

Omsten Lekkrtaf på nye eventyr

Sondre tar en grab ut en liten kant inni skogen

“Det hadde vært gøyt å prøvd å hoppe på den soppboblen med ess i der borte.”

3 thoughts on “Sondre Jørgensen destroys voss!

  1. Dagens rett …bolle med ess i

    Kokken sa: \"værsågod spis- dagens rett bolle med ost på\"

    jævlig kult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *