Teamkjører Martin skildrer en annerledes tur til det sentrale Europa.

Turen til Val d’isere skulle bli en av januars store begivenheter, men takket være longley travel og en talentløs buss sjåfør ble det alt fra en normal tur. På vei opp fra Grenoble ble bussen stående fast i de siste oppoverbakkene før Val d’isere og der ble vi stående fra ca 23.30-0530, noe veldig få i den allerede temmelig alkoholiserte bussen syntes var koselig.

Etter næremere 6 timer i et buss sete og ingen Jeger igjen ble det opprørs stemning i bussen og vi dannet en liten gruppe på 5 som fikk haik av en lokal pokal med minibuss og kjettinger, noe buss sjåføren vår hadde glemt igjen hjemme.

Etter to dager med feber var det endelig klart for å strappe på seg brettet og komme seg opp ig de ferske 1.20 metern med pudder. dette skulle vise seg å ikke bli like enkelt som vanligvis ettersom at Langley hadde klart å miste boardbaggen min på vei opp og hadde ingen anelse hvor den kunne være.

Etter en rask lånerunde sto jeg klar utenfor hotellet, men kun en egen bokser på meg. Dagen var sykt perfekt med pudder til navlen og fete folk og et sykt fransk afterski party!

I god tradisjon til tur operatørene må den som drakk flest HA julebrus dagen før kjøre med kondomdress dagen etter (derav bildene) Dette viste seg å bli en crowd pleaser uten like da 80-talls backflips satt løst og i landingen satt det nærmere 200 smådrita studenter klare for å bli tilfredstilt av de som hoppet på det herlige hjemmelagde hoppet vi hadde måka sammen.

Reisen ble fullført med litt sykdom, men kjimser ikke for etter en uek med kjøring og mye HA julebrus må de fleste forvente at kroppen falelr sammen.

Val d’isere anbefales på det sterkeste, men ikke dra dit for å shoppe, stedet er dyrere enn Norge og kan gjerne fortelle løst om en Fondue lunsj til nærmere 800 kr delt på 3.

Enn så lenge. En god vinter og mye lek og morro.
Ikke spis den brune snøen.

Hilsen Martin

Kondom dress og en lånt boblejakke den dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *