Teamkjører Martin Runge hilser fra Geilo.

Det er et faktum at vinteren er fantastisk. Forholdene fryder. Martin og gjengen rømte byen til fordel for Geilo. Der snubler de rundt og koser seg. Det er tett mellom .SrfSnoSk8. teamkjørere på Geilo om dagen.

“Da var det på tide å raportere litt her fra verdens navle Geilo. Vi har vært her snart i 4 dager og har hatt alt fra pudder til is i bakken, så det skal ikke stå på det. Været er varierende, men holder seg fint når det først er bluebird. Vi er en sto gjeng på rundt 11 stk som gjøgler rundt utenfor bakken. Alt stash fungerer perfekt og skal hilse fra teamkompisene Bendik og Mathias og sikkert Simen Neraker også, siden vi traff på han i dag. Sees på neste BestTrick!”.

Martin forklarer hva lykke er. Foto: ©lavstubberud.com

Martin tar en “rugemaster”. Foto: ©lavstubberud.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *