Teamsurfer Inger Elin på langhelg i Portugal.

Etter tre måneder i Marokko, går visumet mitt ut, og siden jeg ikke skal hjem helt ennå, var det på tide å lufte seg litt.

Turen gikk til Ericeria, hvor Portugals beste bølger er. Jeg flytter ned hit i slutten av april, så greit å turen innom. Jeg var innom tre ulike brettfabrikker, Boardculture, Semente og Antiqueda. På den sistnevnte lager de brettene mine, Sharky, og jeg bestilte tre nye. En 6.5 for store bølger, med round tail og lowbox rails så brettet snur lettere.

For mellombølger bestilte jeg en 6.0 med squash tail for å bevege brettet rundt uten at det er for løst. For småbølger en liten fisk på 5.10 med swallowtail. Svellet var perfekt, den ene dagen Coxos, den andre Pedra Blanco.

Nå er jeg tilbake i herlige Marokko og LaPoint. Vannet er fremdeles godt, jeg surfer min Roxy 2 mm med korte bein, mens vikingen Geir fra Stavanger surfer boardshorts.

Ha det fint i vintersvellene, det har jeg.

Ingi

One thought on “Teamsurfer Inger Elin på langhelg i Portugal.

  1. min due en dag skal vi gifte oss ingrid! kan ikke tenke meg en bedre dame. en kelly slater med en fin personlighet og pupper. glad i deg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *