Teamrider Simen Neraker har vært på tur…

Simen har vært på tur og kjørt i den feteste parken noen gang…

Og hentet hjem resultater fra World Rookie Fest, EN SUPER 2ndre PLASS!

Nå har vi vært på en aldri så liten rundtur. Først var vi i Laax. Der snødde det 80 cm en av de første nettene! Det blir pudderforhold samtidig som man kunne kjøre parken! Ekstreme mengder snø, og bra park.

Så satt vi på med noen svensker til Livingo og World Rookie Fest. Vi kjørte practise i parken en hel dag. Dette er den beste parken jeg har kjørt, og det var helt blå himmel og vindstille. Dagen etter practisen kjørte jeg kvalikk og kvalla som nummer 16 av 80. I finalen forsto jeg at jeg måtte legge om runnet mitt helt for å få en bedre plassering.

Det endte med at jeg gjorde cab900 på første kickeren etterfulgt av en fs720 på step-upen og tilslutt en bs 720 på 20 m kickern.

Jeg scora bra på lengde og landinger og endte på en 2.plass! veldig veldig fornøyd! Da fikk jeg invitasjon til en ny Rookie fest 14-17 feb. Som kan få meg til Nokia air & style i munich hvis jeg gjør det bra i de 2 neste Rookie konkurransene. Det er planen framover.

Takk for oppdatering Simen og lykke til.

[Link bildeserie på Tacky]

One thought on “Teamrider Simen Neraker har vært på tur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *