Velkommen til .SrfSnoSk8. Jæren Wave 2007 13.-14. oktober.

Den 21ste utgaven av Jæren wave går av stabelen 13-14 oktober. Jæren Wave har blitt arrangert siden 1986. Windsurfere fra hele landet møtes for å se hvem som hopper høyest og rir best dette året. Jørgen Michaelsen og arrangørene legger opp til ”Same shit as last year”. Det meldes om ny entusiasme blandt seilerne på Jæren og det forventes rekord mange påmeldte dette året.

[Link til nærmere informasjon]

2 thoughts on “Velkommen til .SrfSnoSk8. Jæren Wave 2007 13.-14. oktober.

  1. joho Håper vi har vind og bølger med oss denne gangen oxo. Og at så mange som mulig har mulighet til å komme og nyte godt av vind og bølger på Jæren. I 2006 var vi 30 stykker som rippet opp bølgene på Refsnes,hvor mange blir vi i 2007? 40 kansje. Kommer du!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Detta blir konge :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *