DU er invitert til førpremiere av WALK THE PLANK på SeaSport kl. 18 fredag 12. okt.

Sammen med Whiteout inviterer .SrfSnoSk8. avd. SeaSport alle som kan krype og gå til førpremiere på filmen WALK THE PLANK i vår butikk i Munkedamsven. 20.
Vi får også besøk av Whiteout teamriders…mmmmmm….overraskelser….

Senere på kvelden blir det premiere på ZCLUB, Karl Johansgt. 33. Dørene åpner kl. 21, 20 år leg. plikt.
Stor steming og masse give aways!

Til tross for en relativt trist vinter, lover Pirate Movie Production den beste filmen de har produsert så langt. En Europeisk film med et sterkt skandinavisk innslag festet på 16 mm verden rundt.

Pirate Movie Production ble i utgangspunktet startet av blant andre Gigi Rüf som et venneprosjekt, nå har derimot Pirate Movie Production karret seg opp til å bli en av de største Europeiske snowboardfilmene.

Fredag 12 oktober holder de Norgespremiere på den femte filmen i rekken, Walk the Plank. Førpremiere på filmen vil bli holdt på Seasport (Munkedamsveien 20) Fredag 12 Oktober klokken 18.00. Fri adgang og fri aldersgrense. Kjørere fra filmen samt produsent og filmere vil stille opp for å titte på film med alle som vil.

Hovedpremieren vil ta plass på Zclubs i Karl Johans Gate 33 , dørene åpner klokken 21.00. Inngangen vil være i Rosenkranzgate ved siden av Harrys sportsbar. Det vil bli gratis inngang og 20 års aldersgrense. Ettersom dette er en Pirate premiere så oppfordrer vi til pirat kostymer, og pirat kostymer vil bli premiert av kjørere, sponsorer, filmere og produsent. Så sleng på deg Jack Sparrow drakten, spenn på trebenet og pop av korken på romflasken. For på Fredag 12 Oktober er det på tide å gå planken.

Kjørere I filmen. Eirik Haugo Danny Larsen Gigi Rüf Hans Åhlund Anne- FLore Marxer Martin Sandberg Chris Sörman Marco Feichtner Aleksi Vanninen Lukas Goller Björn Hartweger Hannes Metzler Jocki Köffler Dmitry Fesenko Mone Monsberger.

Tekst: www.playboard.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *