Bergen Skatehall rives!

Vår kjære skate og sandhall på Nøstet teller sine siste timer. Siste offisielle åpningsdag blir Søndag 1. Juli. Etter dette er det helt slutt. Allerede nå er elementene i ferd med å taes ned. Frem til Søndag skal minirampene med spine bort. Deretter starter man med å fjerne street området.

Før man fortviler helt er det viktig å huske på at den nye hallen er prosjektert å stå ferdig 10. September. Ettersom hallen vanligvis har vert feriestengt i Juli betyr dette at vi kun står uten hall i drøye 40 dager. Forhåpentligvis vil værgudene tilgodese oss i denne perioden.
Mye av materialene er i fin forfatning og kan om nødvendig brukes igjen i den nye hallen. Minirampen som Base donerte til hallen for 5-6 år siden er opprinnelig bygget i moduler slik at den er mobil. Denne vil nå få nytt liv dersom vi finner et egnet sted den kan stå. Dersom noen har seriøse forslag er det bare å gi oss en lyd. La disse være gjennomtenkte nok slik at vi slipper rene ønsker. Undersøk med grunneier, skole el. først. Dropp oss så en MAIL!


Cristoffer og Loffe driver og river

Fra 2. Juli av trenger Leif og Christoffer mye hjelp for å komme i land. 1. August skal hallen på Nøstet være vasket ut. Kommunen har satt av litt dugnadspenger, så er du uten sommerjobb kan det være lurt å ringe Christoffer (med “C”) på 45295236.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *