Rapport II fra Jente SurfCamp i Portugal!

Været har det vært så som så med denne uka. Inni mellom glimter det til med sol, men i følge de lokale, har ikke mai vært så dårlig på fem år. Men dårlig vær betyr i alle fall bølger! Onsdag avsluttes surfen brått av skikkelige portugisiske tordenbyger. Vannet er siste plass å være, så vi rømmer innendørs. Tid for jentefilm. Ingenting klaffer bedre enn Brad Pitt på stor Widescreen på jentecamp.

Jentene er heldige, helt nye kursbrett fra lokale shaper, og splitter nye Roxydrakter. Gjertud var den heldige, drog hjem med splitter nytt brett. Snart er hun en av de lokale på Stad! Go girl! Hun var ikke den eneste som shoppet, på fredagen var det shopping på et digert fabrikkutsalg utenfor Lisboa, og samtlige Visakort gikk varme. Jentene kom stasja med nye surfeklær fra topp til tå!

Heldige jenter som opplever surf og strand!

Lørdagen var siste dagen i vannet, med første jentepulje og ENDELIG kom sola tilbake. Bølgene var fremdeles digre, men jentene har blitt turbopadlere, og flere av dem kom seg forbi skummet og ut i lineupen! Bra kjempa. Siste kvelden ble avsluttet hjemme i huset. Grilo og Sebastian laget nyydelig chicken curry med god dessert, sjokoladeis. De har fetet oss skikkelig opp denne uka! Alle jentene fikk hver sin premie fra Dakine, beste wipeout, og andre klasser. Trist og si natta denne kvelden, morgenen etter kl 7 var alle jentene av sted, noen sørover til Algarve, andre til Freestylekonkurranse på fjellet hjemme i Norge.

Dyktige jenter!

For oss som lever og ånder for surfing surfing, har det vært surf hver morgen før kurset. Vi har oftest vært på den lokale spotten utenfor huset, eller nedi gata på Ribeira. Det har vært fine bølger, god periode og grei størrelse. Veeeeldig fornøyd!

Nå er det søndag, og seks jenter er klar for ei ny uke. Værvarselet er det ikke noe å klage på, sol, bølger og vindstille! ☺

What can u do? Have fun!

Inger Elin

Camp med stiiiiil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *