Sondre Jørgensen

Sondre Jørgensen, Løvstakkens svar på “Oksen fra Bologna”, var sesongen 2005/2006 på reisefot fra Nils Langehelles Vei i nord til Iran i sør-øst til Østerrike i vest til Polen i øh…?
På ferden ble det en del snowboardkjøring, mobbing, driting i hull i golvet, filming og hyperflipping. Han måtte leve ut sitt siste år som fri mann, før han ble en kjærestegutt.
Les mer om Sondres heisaturer og se en stilig videosnutt som oppsummerer dagene han hadde på brett.

Når Sondre ikkje sitter i telefonen og maser på Erik for å få han til å gjøre diverse drittjobber, liker han å kjøre brett, være med birgitte og vandre på løvstakken eller fløyen.
Fremover blir det mest satsing på vandring, både freestyle vandring og downhill. Til neste år skal han ha klar en komplett vandre-film i widescreen HD-format.
Men denne saken handler ikkje om Sondres nye hobby eller hans nye kjæresteliv. Her handler det om snowboardturene Sondre var på ifjor.
Siden sondre hadde hørt at verden skulle gå under i 2006, så valgte han å ikkje starte på noen utdanning, men heller å jobbe på Base og på dekkbutikk for å tjene penger til å kjøre snowboard hele vinteren.

Kort fortalt om Sondres turer, uten kronologisk rekkefølge eller noen spesielt sikre fakta.

Dizin, Iran: Her dro han med Dina Treland og Patrick Larsen på eventyr-reise. Det eneste de visste om Iran var at det var høye fjell og mye snø der, og det bør vel holde. Så de dro dit og hadde et fantastisk spennende opphold. Blant annet ville de ikkje slippe Sondre ut av landet, etter at han hadde brutt visumtiden. Så han var plutselig stuck i hovedstaden Teheran, dagen før den norske ambassaden ble stormet etter at noen hadde tegnet noen morsomme tegninger til en avis her hjemme.
Hvis du ser på begynnelsen av denne filmsnutten, skjønner du at Iran byr på mer enn bare kebab og laktoseredusert marsipansjokolade.

St.anton, Østerrike: Jeg (t.pahr) og Sondre dro dit i februar sammen med vossingene Jonki Skiple og Slayer Selje. Vi hadde metervis med snø og fikk krust mye pudder. Jonki slet litt med blodsukkeret, og Marius spiste glutenfritt, myglet brød, men eg og Sondre hadde det i hvert fall jævlig fett.

Zakopane, Polen: Dette var nok den verste heisaturen av alle. Addien, folmoen, kyrreviken, trønder-erlend (ja, han med den store lommeboken), kristian (lillebroren til folmoen, som e mye tøffere og stiligere enn sin bror), trond (han som ingen visste var med) og 5-6 andre brautete karer ble med. Rapport fra denne turen ligger i srfsnosk8v4nd3-arkivet, for dem som vil vite mer. Det var i hvert fall en fet tur, og det er en del klipp derfra i denne videosnutten, f.eks en lang bs1japan, en fs3 nose og en method-grab.

Norge: Kan nevne steder som Trysil, Voss, Elverum, Oslo, Tryvann og fonna.

Nok mas, sjekk ut klippet:

Sondre Jørgensen Fra Bare kjør på du Kenneth

Add to My Profile | More Videos

One thought on “Sondre Jørgensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *