Siste dag på Sentrum Sk8.

Idag ble Sk8 butikken Sentrum i Bergen historie. Det vanket ikke gratis øl og vafler. Det var ingen halvnakne kropper som danset hele natten(så vidt vi vet). Ingen ble arrestert og ingen fikk juling. Det hele forløp som en helt vanlig Lørdag, eller?

Dagen ble egentlig som alle andre. Passelig trøkk og en jevn strøm av kunder. Rett før stengetid ble to kunder hengende i butikken. Dette var kanskje de eneste to som hadde fått med seg at vi hadde lovet bort en overraskelse til den siste betalende kunde i Sentrums historie. Etter et par forsøk hver, ble vi enige om at de måtte slå om hvem som skulle være siste kunde. Ellers hadde vi aldri kommet oss hjem, og begge ville hatt hauger av pakninger og monteringssett i sekken.
Den verdige vinneren ble til slutt Tommy Einmo. Det vanket diplom til Tommy, og gavedryss til begge to.

Vi vil med dette takke alle kundene som har støttet butikken i alle år!Henka er fornøyd på sin siste ordinære arbeidsdag på Sentrum


Vi unngikk slossing ved å bestikke begge de siste kundene

Skriv inn ditt beste minne fra Sentrum i kommentar feltet under og bli med i trekningen om ennå en fet premie. Ikke glem å legge inn riktig e-mail, slik at vi kan få kontaktet deg dersom du vinner. Vinneren blir trukket Lørdag 31. Mars.

3 thoughts on “Siste dag på Sentrum Sk8.

  1. best memory det var da jeg kjøpte ett stort Cliche klistremerke og da jeg var siste mann som kjøpte noe på sentrum for siste gang og vant mye stuff :)

    dere som jobber der bare ruler tusen takk for at dere har drevet så bra butikk og vært så greie. Jeg håper dere fortsatt kommer til og jobbe der og gi barn nye kule trick tips.

  2. sofakroken Jeg savner de tider man kunne sitte og chille i sofaen og se skatefilmer mens man ventet på homies, før vi gikk ut på skatesession. Sentrum var et samlingspunkt

  3. R.I.P Sentrum Det må være den dagen de åpnet… var vel ikke mer enn 14år den gangen, da eg steg inn døren med stor forventning om hva sentrum hadde og tilby av skate stæsj til alle Bergens skaterne. etter å ha snik tittet gjennom butikk vinduene, i ukesvis før de hadde åpnet. Det var en stor dag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *