TESTVINNER FRI FLYT! DaKine Mustang knalltøff og supercomfy!

Vi tørker støv av en teamtestrapport om DaKine Mustang Glove. Grunnen er at nettopp denne teamfavoritten også ble testvinner i FriFlyt jibbehansketest, marsnummeret… som dere finner i blad hyllene om et øyeblikk! I mellom snømoro er teamgjengen vår travelt opptatt med å kikke nærmere på sine favorittprodukter. Denne gangen er det selveste diamanten i smykkeskrinet som blir plukket fjæra av… eller?

Etter test i bakke og all slags vær oppsummeres DaKine Mustang slik:

“Denne hansken har en myk og glatt overflate, ikke bare har den et rent design, men komfort over alt annet! I likhet med bilen MUSTANG er interiøret trukket i 100% skinn som både holder på varme og unnlater vann å trenge inn”.

Mustangen tilpasser hånden din fort og er myk som dun!
Den finnes i tre farger: slick white, gray olive (bilde) og pure black.

Det er bedre å investere i et par DaKine Mustang enn å fryse av deg fingrene, deretter bli syk, og feire Jul i senga.

Pris for Dakine Mustang er kr. 599,-

WHRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOM……….

2 thoughts on “TESTVINNER FRI FLYT! DaKine Mustang knalltøff og supercomfy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *