Snø og sol på Vestlandet

Etter fine snøfall og kaldt vær ble det endelig litt sol her på vestlandet. Teamkjører Erik Folmo tok med seg kompissene Pål Adi, Erlend, Kyrre og Olivier opp i fjellheimen på eventyr. Sondre Jørgensen glimret med sitt fravær grunnet en sterkt krydret middag dagen før.


Erik

Vi kjørte opp i fjellheimen Søndag morgen med planer om å finne noe bra snø og kanskje et lite hopp. Vi kom opp til paradis! Sol, blå himmel og hvitt så langt øyet kunne å se. Vi tok beina fatt. Etter en liten gåtur fant vi en step-up som leverte 4 G-kretfter som murte deg ned mot bakken. Innløp på 250 meter, og et svev på 12 meter. Feita. Erlend Nitter kjørte i gang med en lett fet bs 180 japan, og senere en fs 540. Alle jublet. Step-upen var gøy, men det var vanskelig å finne roen og prøve triks.

Vi sluttet av på step-upen og dro bort til et lite sprett-hopp med masse pudder i landingen. Nå koste vi oss noe helt sinnsykt. Snøen var myk, solen steikte, og ikke et vindpust var å ane. Når vi trodde at dagen ikke kunne bli bedre, kom Pål Adi flygende med en klassisk backflip med en bonet Pål Adi-grab. Det var prikken over i`en.

Batteriene våre ble ladet da vi spiste pølser rett fra bålet vi hadde tent. Nygrilledde pølser. Mmmmmmmmmm.

Erlend, Pål og Erik

.

Jeg hadde tidligere på dagen sett meg ut en liten quarterpipe vi kunne bygge, så etter vi hadde spist begynnte meg og Kyrre å shape buen. Det ble en liten og morsom quarter, men tiden hadde løpt ifra oss. Det var ganske seint på dagen, og vi så at solen var på vei ned. Vi fikk hoppet kanskje fire-fem ganger vær før solen var nede.

FOTO: RAGNI NARUM

4 thoughts on “Snø og sol på Vestlandet

  1. hau hau fet rapport. figget bildene, spesielt handplantene til deg og addien. ragni har roen på å ta bilder

  2. terningskast 61 eg og figget bildene, methoden i kvåteren var sinnsvakt figgbar.

    men eg syns no addien skal ha terningskast 6 han skal ha terningskast 6 what! på sin handplant. men det e no bare sånn det e det.

  3. terningkast 6, what erik folmo tar heeeeeeelt av. Sykt fete bilder! Handplantsen til addien var lattis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *