Teamkjører Neraker rapporterer fra World Rookie Festival

Simen Neraker Team.SrfSnoSk8. har vært på en liten svipptur i de Europeiske fjellandskaper. Denne mailen tikket inn via Telex for litt siden. Sjekk ut rapporten fra World Rookie Festival i Livigno.

Jeg har hvert på en liten rund tur i sveits – laax og italia – livingo. I Sveits ble slopestylen avlyst pga snøstorm og mye vind. Dermed ble det masse pudder kjøring selvom det var lite snø og mye stein under pudderen.

Var i laax i 6 dager, så dro vi derifra til livingo og kjørte World Rookie Festival. Der var parken helt perfekt og været var topp. Der gikk det veldig bra og jeg lå på 6 plass etter kvalikken. I finalen endte jeg på 4.plass. “Corsen” i livingo bestod av en down rail med trapper på sidene, en bil, stor battelship rail og en dobbel kink som man kunne velge mellom. Etter railsa fulgte det på med 3 hopp som stod vedsiden av hverandre. Der kunne man velge mellom et lite hopp med 8 m kul, et mellomstort med 15 – 18 m kul og et stort med ca 30 m lang kul. Etter det store hoppet var det en corner de fleste gappet. Der fikk man døds bra hangtime og kunne gjøre mye. Etter corneren var det en tivoli rail som var funny.

I finalerunnet gjorde jeg blunt to fakie på downrailen, cab 180 på dobbelkinken, bs 720 på det store hoppet, fs 900 over corneren og en 50-50 180 ut av tivoli railen. Er døds fornøyd, og utstyret jeg har fått har hvert veldig bra. F2 Brettene er veldig bra og Dakine hanskene har holdt seg tørre og gode. Smith Brillene har hvert døds bra! Dakine Boardbaggen og sekken har også hvert i stor bruk. Tusen takk for utstyret jeg har fått, er veldig fornøyd.

Simen Neraker

One thought on “Teamkjører Neraker rapporterer fra World Rookie Festival

  1. Tusen takk! Hei Simen, tusen takk for flott rapport og gode tilbakemeldinger på produktene. Lykke til resten av sesongen, og vi ser frem til mer av det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *