Første Team.SrfSnoSk8. windsurfer på plass i Sør-Afrika!

Peter Løken Nilsson er første teamseiler på plass i Sør-Afrika. Der har han startet jakten på vind og bølger… foreløpig har forholdene vært litt tamme og det har mest hvert haiene som har jaktet på Peter. Nå går gutta inn i julefeiringen og flere på teamet er om litt på vei nedover! En liten stemningsrapport til oss her hjemme har det blitt tid til…

Vi venter å høre mer fra Peter og Rolv som nå er på vei nedover… følg med på forumet utover julen…

Sør Afrika 2006/2007

Dag en: Jeg og Trygve(Kamerat, fotograf og tidligere kollega av Marius) ankom Cape Town 19/12 litt forsinket, men pick-up mannen stod og ventet og kunne meddele at det ikke spilte noen rolle for han tjente godt på det uansett (350rand 100rand=80-90 kroner) Alt gikk bra med bagasjen og ingen stor skade skjedd så vidt jeg kunne se.

Vi ble kjørt til leiligheten som lå et steinkast fra vannet, og hadde panorama utsikt ut over hele Table Montain og Cape Town by, alle gutane hadde kommet seg ut av senga og forholdene for seiling så lovende ut.

Settene rullet inn med drøye 3 meter og vinden var side-side on.
Ikke det helt store trykket, men jeg lunket meg utpå med den nye bredan (F2Guerilla 76) og Ice 4,7, fikk et par fine bølger med tre fire bottomturns, men vinden døde nesten ut etter hvert og jeg lå vannstart som hai mat for den beryktede Great White som har sin bakgård på disse trakter.
Fikk til slutt kommer meg til land og solen gikk raskt ned over horisonten.
Etter en dusj, et par pils og noe mat, tok Paul, Marius og jeg turen ut for å se på livet i Table View. Vi endte opp på Cubaña, et litt stivt utested rett ved stranda.
Var greit med liv til en tirsdag og være og det ble noen pils til før det stengte, etter det tuslet vi hjemover og var på vei i køye før vi fant det for godt og snu for å se om det var noen andre steder som var verdt og utforske. Noe som førte oss til et lite sted litt lenger opp i gatene.

Der var det fultt trøkk og noen pils til før vi tok kvelden for godt.

Dag to: Opp i ti tiden og klare for litt mer seiling. Ble oppringt av Best Beetle (bil leie selskap) om at de plukket oss opp i fem tida for å fikse leien.
Jeg og Knut dro i mellom tiden til ”Laken” for litt Freestyle sammen med Trygve og Marius. Seilte 4,7Ice og F2 Chilli’n, triksene satt som bare det, etter mye bølge seiling i Stavanger og skade hele sommeren, deilig! Knut og jeg seilte sikksakk frem og tilbake der et par timer før vi skulle hente bobla mi.

Da vi kom hjem til kåken lå både Nico og Paul og sov, vi ble plukket opp utenfor porten av en gærning fra Best Beetle og kjørt laaaangt ut i sted jeg aldri, aldri ville kjørt ellers, ett forlatt fabrikk område 26km utenfor Cape Town.
Kom oss til slutt frem og til min store glede på rett sted!
Fikk signert og betalt(2500rand med full pakke inkludert, dvs. leie en måned, forsikring og 24hour pick-up service) og etter en rask gjennomgang var det bare å sette seg bak rattet på en Volkswagen boble som antakelig så sitt første dagslys på tidlig syttitallet, dette var for så vidt greit, men å kjøre på ”feil side av veien” derimot, skulle vise seg å bli en utfordring…

Knut hoier og skriker og mener han aldri har vært så redd hele sitt liv da jeg vrenger over i feil fil etter et kryss, jeg tok det helt med ro og tenke bare at man må jo bare tenke omvendt på alt! Hahaha, det viste seg å ikke bli så lett.
Endte iallfall med at jeg måtte sette meg i passasjer setet og Knut bak rattet.
Knut var rimelig shaky til vi kom oss hjem og han skulle aldri sette sine føtter i bilen min igjen. Men ingen skade skjedd.

Senere på kvelden tok Nico og jeg en liten spin langs promenaden, for å drive litt test kjøring, før vi før eller siden kommer til på kjøre oss vill.
Fleste parten hoppet i sengs tidlig, i god tro om seiling neste dag.

Fortsettelse følger…

2 thoughts on “Første Team.SrfSnoSk8. windsurfer på plass i Sør-Afrika!

  1. Jupp! Jupp! Morsomt å se dere igjen!!! Be Nicco kleppe seg! Han er lang i luggen.. Her blir d surf nytårshelga!!

  2. bølgesurfere da vinden uteblir har vi nå store planer om å kjøpe bølgesurfebrett. I dag er det stort svell så potensialet for å få svingt seg litt er stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *