Forsesongen som regnet bort, men…

…for de ivrigste er litt mer enn nok. Sjekk ut filmen fra en grå sesongstart i Trysil. Trykk på “mer” for å få se filmen. Dakine og Smith teamkjørerne Erik og Kris finner “moro” der “moro” er.

Trysil – Season Start


Add to My Profile | More Videos

5 thoughts on “Forsesongen som regnet bort, men…

  1. Negere? Tror de at de er negere? Er det lov å si neger? Tror ikke de tror de er negere. Kanskje de tar mye solarium? Fet film boys. Bedre enn å se på nettet hvor det uansett står \"bra\" forhold. Keep it up, neger eller ei!

  2. teamkjørere?? haha! er disse kara teamkjørere? trixa ligger på nivå med hva lillebroren min på 8 tar…

  3. Teamkjørere Hei Mr Freeze. Jeg tror neppe broren din på 8 har de samme triksene i lommeboka si som Erik og Kris. Begge er veldig flinke på snowboard. Filmen er fra Trysil hvor det var is, nesten tomt for snø og en liten rail. Dette er ikke en presentasjon på hvor gode kjørerne er, men en raport fra Trysil. Dette er ment som en inspirasjonskilde som skal vise at det går ann å ha det gøy også i disse snøfattige tider. Du kan jo ta med deg boren din å se Erik under Jibbelandskampen på lørdag. Kanskje du får et annet inntryk av nivåt da.

    Håper som alle at snøen snart kommer slik at vi alle kan komme oss ut, så slipper vi å sitte å skrive på nettet.

    Simen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *