Teamet tester F2 hjelmen Raven!

Det er ikke mange hjelmer som er så heldige at de deler likheter med Eventyrsjokoladen til Freia. Slik som det meste i verden, utvikler også hjelmer seg, og det er på tide! Teamgutta hos .SrfSnoSk8. har kastet seg over de nye hjelmene fra F2 og her har dere dommen…

Førsteintrykket de fleste som har sett og tatt på hjelmen blir veldig overrasket over hvor lett den er, samt det nøytrale utseende og farge.

Denne hjelmen har en ting jeg har smilt godt over. Hvis du noen gang har lagt merke til at alle hemper som blir brukt på hjelmer (hempen brukes til å holde stroppen på brillen fast i hjelmen) festes med en knapp, da har du vel brukt dine minutter på og irritere deg over hvor krevende det er å få ”kneppet” denne igjen. Hvorfor har det tatt så lang tid og finne ut at denne hempen kan erstattes med en ”klips” som lukker seg når du slipper den?

En annen ting som gjør denne hjelmen til en vinner er vekten. Den veier så å si ingen ting med en vekt på 360 gram, det er jo nesten like lite som en Eventyrsjokolade. Det følger dessverre ikke med noe eventyr med denne hjelmen, men du blir nok fornøyd like vel.

Kom innom og prøv den da vel!

F2 Raven koster kr. 899,-

Vi har flere F2 hjelmer i butikkene:


F2 Stitch kr. 499,-


F2 Power Air Lift kr. 999,-

F2 Vento kr. 799,-

One thought on “Teamet tester F2 hjelmen Raven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *