Teamrider Hansi forteller at alt er klart for stjernemøte i Chile!

11. – 17. desember samles en gruppe av verdens beste Windsurfere i Chile for å konkurrere mot de lokale seilerne her på Chiles vestkyst. Kjente navn som Kauli Seadi, Victor Fernandes, Dario Orjeda og en rekke andre kommer den lange veien…

Og de kommer til Chile for å teste naturkreftene på steder som Topocalma, Matanzas og Pichilemu. Alle disse strendene gir på en god dag perfekte forhold for bølgeridning og det er derfor så mange av verdens beste windsurfere samles her.

Jeg er her allerede sammen med Kristoffer Living og Andreas Fors fra Sverige og vi har hatt kanonbra forhold de siste dagene.

Vi har faktisk seilt hver dag siden vi kom hit..Det sier kansje litt om hvor ofte det er forhold her.

Konkurransen skal i år avholdes på fem forskjellige strender, og konseptet er at det i år skal konkurreres mellom seilerne fra Chile på den ene siden og de internasjonale seilerne på den andre siden. Når de to beste fra hver side av konkurransen en kåret, vil da de to beste fra Chile og de to beste av de internasjonale seilerne møtes i en finale.

Dette blir som i fjor et sosialt event der det viktigste er å seile sammen i perfekte bølgeforhold…

John Carter som er den meste annerkjente windsurf-fotografen i verden for øyeblikket kommer hit for å dokumentere det hele, og som i fjor vil Chiles største tv kanal også være til stede.. Det vil i år bare være undertegnede som representerer Norge i denne konkurransen.I fjor var også Vidar og Ørjan Jensen med og gjorde en sterk innasts der Vidar tok andre plassen og Ørjan tok fjerde.

Forhåpentlighvis vil årets konkurranse bli en like stor suksess som i fjor, og jeg må si jeg gleder meg som en unge til denne konkurransen!

“Hansi har fått ødelagt sitt digitale kamera, MEN han produserer film som aldri før… med headcam og det hele! Vi glemder oss! “Red

4 thoughts on “Teamrider Hansi forteller at alt er klart for stjernemøte i Chile!

 1. .. Lykke til!
  Øyvind og Christian er jo også der nede når det er konkurranse. Kanskje de får sneket seg med… Hadde jo vært moro. Øyvind er jo gamel world cup seiler og Christian ripper jo i bølgene.

 2. Løye! Kult å høre fra Chile Hansi, er meget missunelig, hadde ikke gjort noe å tatt turen nedover!!:) er snart eksamen på meg, men hatt noen fine dager på vannet her hjemme og i det siste..
  Heldighvis er det ikke lenge til jeg setter meg på flyet selv til sydligere farvann, det blir godt!
  LYKKE TIL!!

 3. Løye! Kult å høre fra Chile Hansi, er meget missunelig, hadde ikke gjort noe å tatt turen nedover!!:) er snart eksamen på meg, men hatt noen fine dager på vannet her hjemme og i det siste..
  Heldighvis er det ikke lenge til jeg setter meg på flyet selv til sydligere farvann, det blir godt!
  LYKKE TIL!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *