Heite Hansker fra DaKine!

Koldbrann? NEI TAKK!! Da er det bedre å investere i noen læskende friske hansker fra DaKine. DK er skikkelig i form på designfronten for tiden og kvalitetsmessig skal du lete lenge etter bedre alternativer!

Årets flaggskip er Gore-Tex vidunderet “Cobra”. En kort hanske som er vann og vindtett. Den er utrolig slitesterk og veldig komfortabel. Et sikkert valg for krevende brukere! Fargemessig har vi den i brun og svart (mmm…). Pris 899.-

I etasjen under finner vi klassikeren “Bronco”. Denne rakkeren er også utstyrt med Gore-Tex membran for å holde hendene tørre og finere. Undertegnede sverger ved denne hansken. Hvis jeg kunne valgt en ting å ta med meg på en øde øy ville valget falt på denne (hvis det var en kald øy) eller kanskje Jessica Alba… Pris 799.- (det er altså hanskene… du må nok ha litt mer futt i lommeboken for å imponerer Ms Alba!)

For gutta med hår bå brystet og vett i pannen har vi “Titan Mitt”. En Gore-Tex vott som tar rotta på alt som heter kulde! Hvis du skal reise til kaldere strøk i vinteren burde denne være med i bagasjen. Denne villmannen koster 799.-

Hvis du liker hansker som går litt lenger opp på armen er det ingen tvil om at “Lightning” er hansken for deg! Og dere; Gjett hva! De er i Gore-Tex de også! En god og varm hanske for kalde dager… Pris 799.-

Og jenter – vi har ikke glemt dere!

Først ut her har vi “Comet” – Med superfresht brown plaid design blir du fort fjellets dronning! Denne lille hjerteknuseren er også utstyrt med Gore-Tex som holder deg god og tørr. Pris 799.-

På vottefronten stiller DaKine med “Tahoe Mitt”. Navnet sier jo alt, Tahoe er ikke akkurat Sahara… Fargen er hvit… say no more! Denne er utstyrt med DK Dry for å holde regnet i sjakk. Pris 499.-

Sistemann ut er “Camino”. En godt foret hanske for de som liker det varmt. Også denne er utstyrt med DK Dry. Fargemessig er det brunt og hvitt som gjelder her. Pris 599.-

De fleste modellene kommer med snørrpad på tommelen. Ingenting er verre enn å tørke snørr med en isete vott!

Her har dere noen bilder:

Bronco – 799.-

Lightning – 799.-

Titan – 799.-

Tahoe – 499.-

One thought on “Heite Hansker fra DaKine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *