Skate Culture i Bergen Kunsthall

Idag åpner fotokunst utstillingen “Skate Culture” i Bergen Kunsthall. Utstillingen tar utgangspunkt i det urbane skatemiljøet som er en vulkan av visuell produksjon. Det finnes en egen del med lokale fotografer og skatere blant det ellers så internasjonale innholdet. Utstillingen holder åpent frem til 29. Oktober. Dette BØR man få med seg…..

DATO: 13. oktober – 29. oktober 2006

ÅPNING: Fredag 13. oktober kl 20 00

KUNSTNERE: Pontus Alv (SE), Cheryl Dunn/Mark Gonzales (US), Gardar Eide Einarsson (NO/US), Marius Engh (NO), Wiebke Groesch/Frank Metzger (DE), HSK, Tuukka Kaila (FI/UK), Jakob Kolding (DK/DE), Fred Mortagne (FR), Mike O’Meally (AUS), Scott Pommier (CAN), Tommy Solstad (NO), Craig Stecyk (US), Deanna Templeton (US), Ed Templeton (US).

[Lenke til Bergen Kunsthall]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *