Sluttrapport! Teamseiler Hansi rapporterer fra PWA på Sylt!

Da er det over for denne gang og Hansi sender oss en siste hilsen fra Sylt, før han returnerer til Norge og NM i Wave/Freestyle. Hansi & de norske gutta har mekket video mens de venter på vind i Sylt! Følg også med på hans updates fra proffsirkuset i windsurfing… Hansi er på plass blant stjernene på Sylt i Tyskland. Dette er 3dje gang han starter i en PWA event. Foreløpig er vinden ikke på waveseilerene sin side. Men årets største event for proffene i windsurfing er i full gang med slalom og 1000vis av tilskuere og det normale sirkuset!

Teamrider Hansi rapporterer hjem:

Her er en siste rapport fra Sylt nå som det hele er over….MEN det skal i morra gjøres en ekstra konkurranse der de beste seilerne er med.
Og både Ørjan og Vidar er med!!!!

Blir garantert masse action, og det blir et resultat….

Kommentar fra Vidar:
Det har vært mye venting på vind de siste dagene, se det er en liten nedtur å få ti dager uten vind når en har reist langt og trent til denne konkurransen…
men jeg er utrolig gira på å gjøre en god innsats i konkurransen i morra!
Ser ogse fram til Jæren Wave til helgen, og neste konkurranse på Maui, Hawaii i November.

Kommentar Hansi:
Enig i at det har vært mye venting de siste dagene, men det har også vært gøy å være her denne uken!Det har kansje noe med at det er første gang jeg er her….Men jeg har truffet utrolig mange kule folk her nede, skrevet mine første autugrafer og til og med fått filmet de første sekvensene til Red Bull Storm Chase- filmen. Så jeg har egentlig hatt en super uke, men må likevel inrømme at det skal bli utrolig deilig å komme seg på vannet igjen i morra!!

Kommentar Ørjan:
Tja, hva skal man si: Mye venting åhh, mye folk, litt party og det ser ut til at vi endelig får vind igjen rett etter at konkurransen er ferdig….Men i morra skal vi likevel seile konkurranse, og det er jeg fornøyd med.

Noen siste bilder fra Hansi:

Hansi gjør sponsorene sine glade. Her sammen med Kauli Seadi fra Brasil, som ligger som nummer to i wavedisciplinen. Foto: Fri Flyt/Ørjan Jensen.

[Link til guttas rapporter og bilder på Fri Flyt].
[Link til PWA for updates].

Rapport 2:

Etter å ha ventet nå i seks dager på at værgudene endelig skal gi oss litt vind, har oss norske fremdeles ikke kommet oss på vannet…

Stille før stormen…

Men i slalom 42 disiplinen, er det blitt kjørt tre fulle og en halv runde til nå. Første runde ble vunnet av Micah Buzianis (US-34 JP / NeilPryde) etter en dramatisk avslutning.Bjørn Dunkerbeck ledet runden og hadde vunnet klart om han ikke hadde kjørt på feil målbøye.

Micah som lå an til å ta andre plassen klarte å holde hodet klart, og fulgte Bjørn Dunkerbeck helt til de siste metrene før han skar ned mot den riktige målbøyen…
Dunkerbeck ble da disket i den første runden, men har fremdeles mulighet til å få en god plassering siden man kan stryke et av racene hvis nok runder blir kjørt.
De siste dagene har flere runder med racing blitt satt i gang, men alle rundene har blitt kansellert på grunn av for ustabile vindforhold.

Men på grunn av lovende vindforhold, ble det satt en tidlig skippers meeting i dag for freestylerne.Og da jeg kom ned til konkurranse området i halv ni-tiden i morges,var allerede mange av freestylerne i gang med treningen til konkurransen.
Men igjen var ikke vinden på seilernes side…Og freestyle konkurransen blir nå utsatt hver time i vente på mer vind.

I Racing 42 klassen er blitt kjørt to runder i morges, og den første ble vunnet av Finian Maynard. Dunkerbeck måtte igjen skuffe fansen, og endte på tiende plass i denne runden…Men i tredje runden fikk endelig Dunkerbeck fart på brettet,
og vant likesågodt dagens tredje Racing runde…Dette betyr faktisk at Dunkerbeck nå ligger som nr 2 sammenlagt i Slalom 42

Men de holder i skrivende stund på med den fjerde runder i Racing, så det er fremdeles muligheter for Dunkerbeck til å ta ledelsen .Bjørn har vunnet worldcupen hele 13 ganger!!!

I den norske leiren er tross alt stemningen på topp, for det er alltid mye som skjer i alle teltene på området.

Stemningen er god selv om vinden uteblir… Hansi henger med “team-bonaire”, så vi regner med at “Gecko” sitter som den skal snart! Sarha er første jente som truer Morene-tvillingen i freestyle på leeeenge…

I tillegg er så og si alle de mest interreserte windsurferne i Europa her (i tilleg til alle seilerne). Så akkurat windsurf-legende Robby Naish her, og i tillegg er Svein Rasmussen fra Arendal, Norge som er eieren Starboard ventet hit til helgen..

Så vi som elsker windsurfing storkoser oss selv om ikke vinden er på vår side for øyeblikket…

Rapport 1:

Vi er hvertfall her, jeg, Hans Kristian Waarum, N257 kom fram i dag, (lørdag) og er i full gang med å gjøre klart utstyret til konkurransen.

Hans Kristian Waarum og Vidar Jensen. Fotograf: Ørjan Jensen

De andre to Ørjan og Vidar Jensen kom hit for tre dager siden, og er begge superklare for å gjøre en bra innsats.

Vidar ligger nå som nr. 6 på world cup rankingen, og har en god sjanse til å få en bra overall plassering i år med en god plassering i denne konkurransen.

Selv er jeg og supergira for å gjøre en bra innsats i denne konkurransen. Dette min tredje World Cup, og etter å ha hatt to dårlige plasseringer tidligere i år hadde det smakt godt med en ok plassering i denne konkurransen. Er veldig fornøyd hvis jeg klarer å komme videre et par heat i denne konkurransen der nivået er ekstremt høyt. Kan jo nevne at Ørjan har spansk seilnummer, så han er egentlig ikke norsk…

Dette er bare en preview før det hele braker løs, og Hansi har lovet å sende oppdateringer etter hvert som sirkuset er i gang.

Team.SrfSnoSk8. ønsker Hansi lykke til og krysser fingrene for vind!

Bjørn Dunkerbeck skriver autografer til fansen… Foto: PWA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *