BaliBaliBaliBaliBali!!!

Vi har fått en kvikk liten stemningsrapport fra Lasse som er på Bali. Gutta har vert der i ca. en måned nå, og tenker ikke å komme hjem med det første. Det er kanskje ikke så rart nå når høsten setter inn her hjemme?

Lars Ivar Tumyr, Jan Petter Solberg, Mads Jonsson og Thomas Harstad lever livets glade dager ser det ut til. Her er en liten hilsen fra sommeren….

Ja da var det vell på tide med en aldri så liten oppdatering fra solfylte Bali.

Mye har skjedd siden gutten stod i Bergen med passet i hånden og sekken på ryggen.. Laksen har vert i sitt første bryllup og det var en ubeskrivelig opplevelse på alle måter…Vi satt ved spisebordet, kald pils i høyrehånden. Planla middag, men så kommer Rizal inn døren. Han er prinsen av Bali…(surfeproff)….har dere lyst til å være med i bryllup?? æ ja…på med finstasen…

Huset eller palasset hvor bryllupet ble holdt var helt sinnsykt stort, 800 innviterte+++mat, live musikk, dansere, modeller, skuespillere, gratis drikke :) Fin kveld!

Dagene flyr her nede. Du står opp, så får du servert frokost etter ønske…så ringer riz. Vi stikker om 30min. Da er det bare å pakke solfaktor og badik….brettet under armen…så er vi avgårde…mest sannsynlig til det fetsete stedet en kan være på den bestemte dagen…så surfer vi i noen timer…spiser lunch…sover litt…(undertegnede) så blir det ny surfesession…da gjerne på egenhånd med moppa som transportmiddel…når solen daler ned i havet vender gutta snuten hjem. Så blir det middag, slappe av…gjerne se en film…så er det natta… slenge den trøtte kroppen oppi vannsengen…sove

Solen skinner i dag, blå himmel…store bølger må dessverre løpe…gutta skal dra nå…

Håper alle har det bra…heia Brann!!!

mvh.

Lars Lvar


Barmarkstrening. Ganske god statisk trening hvis du er engstelig nok for fugleinfluensa…


Bedre med en Gekko på badet enn ti på taket….


Her bor vi!


Det er greit å tørr?trene litt i bassenget.


Solnedgang på Kuta.


Black Rock.

One thought on “BaliBaliBaliBaliBali!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *