Kim Larsen Nyter Livet i Barcelona.

Teamkjører og vår gode venn Kim Larsen lever det gode liv i Barcelona. Det blir sinnsykt masse skating om dagen sier han fra sin altan som har utsikt mot drømmespotten Macba. Han rappotere om varme dager med tempraturer på rundt 27 grader og masse fine cicas. Ellers har han ingen planer om å komme hjem igjen til Norge med det første…

Kim har hatt en utrolig bra utvikling siden han flyttet til Barcelona, dette har resulterte i en sterk andre plass i Bernhard Invitasjon i sommer og 10000 grunker i lommen som han tok med seg hjem igjen til Barca-. Kim kjører for Cliché, .SrfSnoSk8. og Supra. Kos dere med videoklippet..

10 thoughts on “Kim Larsen Nyter Livet i Barcelona.

  1. hmmm til Bla, hvis du syntes kim larsen skal bare bli i Barcelona, kan ikje bare du reise vekk fra Bergen, ingen trenger en grin unger, det reiner alt for masse i Bergen, og det er deprimerende nok.

  2. hmmm til Bla, hvis du syntes kim larsen skal bare bli i Barcelona, kan ikje bare du reise vekk fra Bergen, ingen trenger en grin unger, det reiner alt for masse i Bergen, og det er deprimerende nok.

  3. hmmm til Bla, hvis du syntes kim larsen skal bare bli i Barcelona, kan ikje bare du reise vekk fra Bergen, ingen trenger en grin unger, det reiner alt for masse i Bergen, og det er deprimerende nok.

  4. hmmm til Bla, hvis du syntes kim larsen skal bare bli i Barcelona, kan ikje bare du reise vekk fra Bergen, ingen trenger en grin unger, det reiner alt for masse i Bergen, og det er deprimerende nok.

  5. hmmm til Bla, hvis du syntes kim larsen skal bare bli i Barcelona, kan ikje bare du reise vekk fra Bergen, ingen trenger en grin unger, det reiner alt for masse i Bergen, og det er deprimerende nok.

  6. hmmm til Bla, hvis du syntes kim larsen skal bare bli i Barcelona, kan ikje bare du reise vekk fra Bergen, ingen trenger en grin unger, det reiner alt for masse i Bergen, og det er deprimerende nok.

  7. hmmm til Bla, hvis du syntes kim larsen skal bare bli i Barcelona, kan ikje bare du reise vekk fra Bergen, ingen trenger en grin unger, det reiner alt for masse i Bergen, og det er deprimerende nok.

  8. hmmm til Bla, hvis du syntes kim larsen skal bare bli i Barcelona, kan ikje bare du reise vekk fra Bergen, ingen trenger en grin unger, det reiner alt for masse i Bergen, og det er deprimerende nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *