Dakine “101” test

Vil du ha en sekk til skole og fritid som også tar vare på PCn din? Hvorfor ikke kjøpe den nye PC sekken til Dakine. Det oser business av denne sekken!

Sekken har ALT du trenger, her er en liten walktrough:

Hoved lommen er stor og romslig, passer til alt fra store matpakker, ladere, kameraer, sjiraffer, eller hva det måtte være. I ryggen finner du en nyttig lomme, her finner du et praktisk sted du kan legge løse CDr (kan minnes om CD mapper man har i en bil). Her finner du også et mangfoldig utvalg av lommer til MP3 spiller med uttak i toppen til ørepropper, lommer med nett (oversikt over hva du har i lommene) finner du også her.

Har du tidligere hatt problemer med å ha dokumenter/ark i samme lomme som alt annet? Ja, da slipper du unna det problemet med denne sekken, for Dakine har nemlig funnet ut at det er lurt og skille dette fra nettopp alt annet. Da slipper du at det krøller seg.
Foran på sekken fins det en enkel åpen lomme som du kan bruke til å ha noen vannflasker i, eller kanskje litt mat. Det er opp til deg! Du vil ikke angre på dette kjøpet.

Dakine 101 pack koster 799,- og kommer i mange forskjellige farger.

2 thoughts on “Dakine “101” test

  1. Sjiraff? Men kristoffer hvordan kan man få en sjiraff inn i sekken a? jeg trodde det bare var plass til rotter og hamstere i en sånn sekk.

  2. Sjiraffklov Tror nok heller det er plass til en sjiraffklov Marty.. får du slappe av litt her;) Peace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *