Clichè Spot Check.

Denne uken er det Bjørnstjerne Bjørnson som skal utfordres. Han står trygt plantet et sted i Bergen. Vet du hvor det er, kan du trylle noen trix ned ledgen eller trappen. Hvis ikke kan du jo spørre noen som kan sin litteratur historie. Husk!! Det står om valgfrie Clichè produkter for 1000,- spenn fra Base eller Sentrum…..

Du tror det kanskje ikke? Vinneren denne uken må gutse litt. Vi har skrudd vanskelighets graden ett knepp opp. Det samme har vi gjort med premien.

Bidragene ønskes igjen i QuickTime format. Gjerne som .mov. AvI filer funker også greit. Mail bidragene HIT eller brenn det ut på en Cd og lever så denne på Base. Husk at materiale må leveres innen klokken 12.00 Fredag 22. September.

Vi står selv for evt. redigeringer og publiseringen av videoklippene. Vinner bidraget publiseres her på SrfSnoSk8.no Lørdag 23. September

Lykke til!!

[Link til SyvFjellMedia]

One thought on “Clichè Spot Check.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *