Hyperlite Wakeboards

Hyperlites wakeboards har ankommet SrfSnoSk8 butikkene. Brettene er blandt de beste på markedet og ser super fete ut. Brettene koster fra 1499,-. Toppmodellene koster kun 3999,- så uansett får du mye for pengene. Sjekk ut filmene på hyperlite.com for inspirasjon og nyttig informasjon.

Utvalget i SrfSnoSk8 butikkene er stort og vi har brett for alle ferdighets nivåer. Vi har god erfaring med å selge wakeboard, så vi kan guide deg trygt frem til riktig utstyr.


Brett fra 1499,- til 3999,-

Det er gjort store forandringer på Hyperlites bindinger i år. Det er nå mye enklere å få på seg bindingene og bruk av “glidemiddel” er ikke nødvendig lenger. To av modellene kommer med lukket front slik at du slipper å fryse tærne av deg om du ønsker å gjøre sesongen lenger.


Binding med lukket front. Murray Boot 3499,-

Er du en snowboarder og ønsker et utrolig morsomt brett er Hyperlite Roam et utrolig morsomt valg. Brettet er uten finner og konstruert som et snowboard. Jibbing på vannet har fått en ny dimensjon. Du trenger ikke være verdensmester for å mestre brettet som er blitt en favoritt blandt de ansatte.


Hyperlite Roam koster 2999,- uten bindinger

Kom innom en av butikkene våre for en titt på de feteste brettene på markedet. Sjekk også ut hyperlite.com for fete filmer og produktoversikt.


Lang, lang rekke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *