Team A utøvere windsurfing på plass hos North Sails!

Litt før påske kom anmodningen fra North Sails om å samle i sammen materiale for å legge ut våre nasjonale utøvere på North Sails websider! Dette ønsket vi selvsagt… samme side som Vidar, Ørjan, Dunki, Moreno twins…

[Link til Norske profiler hos North Sails].

Utøverne som er profilert dette året, er de som leverte sine profiler og bilder innen fristen.

Ellers kan vi nevne at våre team utøvere på windsurfing A er i full sving:

Hansi er på vei til sin aller første PWA event i Portugal. Han fikk wildcard og vi gleder oss skikkelig til å se og høre hvordan det går med han!!!

Knut har booket seg flybillett til Slovakia (tror vi det var) for å delta i Efpt, den Europeiske freestyle touren. Han setter flaka nå….

Morten har supplert sin windsurfing “park” med en RS:X. Og håper at det kunne bli litt fart på entype seilingen her hjemme.

Martin løper gulvet i butikken varmt, mens han holder kontroll på værmeldinger i håp om å få sparket i gang årets andre Freewave.

Lill bjeffer på bakrommet mens hun hamrer på tastene og forsøker å holde alle i øra for å klare å gjennomføre et ambisiøst og flott sommerprogram for windsurfing. + jentecamp med 30 jenter i Tønsberg 24 og 25 juni. Sjekk link til høyre.

Kilen… det siste vi hørte var at han flyr høyere enn noen gang…

Alle virker veldig fornøyd med årets modeller fra North Sails og har funnet sine favoritter!

Har noen spørsmål, så er det bare å fyre løs i Forumet!

Og for alle som er interessert i TEAM, så kan vi nevne at nye kontrakter er laget og vil distribueres i løpet av sommeren. Dette er en liten del av en helt ny teamstruktur hos SrfSnoSk8 som er på vei….

[Link til våre Team A utøvere].

Teamrider SrfSnoSk8/NorthSails Martin…. i Sør-Afrika januar 2006.
Seilet er en ICE, et superlett og responsivt wavesail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *