Simen Nerakers vinter

Simen Neraker er yngste man på SrfSnoSk8s A-team. Dere skjønner sikkert grunnen når du ser filmen og bildene fra vinteren som har forlatt oss.


Simen Neraker, BS 720 mutegrab

Sesongen staret med kalde dager i kirkerud og lite park, men det ordnet seg etterhvert og parken ble drit kul med noen store hopp og masse kule rails.

Jeg fikk kjørt alle konkurransene jeg ville være med på, og konkurransen var tøff siden jeg gikk fra Yngre-junior til Junior. Kom til finalen i alle konkurransene som var målet.


Simen Neraker, FS 360

I påsken skadet jeg ryggen i hemsedal men det ble bedre etter 2 uker, og jeg fikk kjøre 1 mai invitasional, fikk en heavy blåveis og en stor nese etter jeg moste tryne nedi kulen på den nederste bigjumpen i hemsedal under treningen. Oppholde under 1 mai-festivalen varte fra fredag til mandag, vi hadde fint vær og cruza i parken hver dag og hadde ride in ride out muligheter til burton hyttene i bakken. Super avluttning på sessongen.

Hadde en venn som har peil til og filme og ta bilder som kjørte med oss, og jeg fikk derfor endel bilder og film. Alle bildene er tatt av Olav stubberud.


Simen Neraker, BS 540 nosegrab


Dette bildet er tatt 10. mai. Det finnes snø hvis man vil nok. Frontside 180 indy nosebone

7 thoughts on “Simen Nerakers vinter

  1. dfgd Simen er så utrolig god på snowboard! skikkelig flink er han! KULE bilder også som var tatt av han Olav!

  2. Yheeeee Halla simen du er den beste ass fet film av deg på siden.
    Fett at du brukte noe av det jeg hadde filmet hehe hilsen mikkel fykse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *