Wakeboard sesongen starter for fullt!

Sommeren er over oss og vi begynner å få stadig mer spørsmål etter wakeboard utstyr. Bergen Wakeboardklubb har allerede hatt “kick-off” for sesongen og utstyret begynner å fylle seg opp på lageret vårt. Hvis det ikke blir streik blant transport arbeiderene på Mandag vil vi i slutten av neste uke ha fulle butikkhyller både i Oslo, Stavanger og Bergen.

Det er masse nytt for sesongen. Hyperlite kommer som vanlig med pro-modeller fra Parks Bonifay, Shaun Murray og Scott Byerly. I tillegg finnes en masse godbiter i alle prisklasser for både jenter og gutter. De har re-designet bindingene sine som nå kommer med masse nye detaljer. Topp modellene “Murray” og “3DS” kommer bla. med lukket tå….

Sjekk ut et utvalg av årets “stæsj” med litt priser HER

Dersom du er av den ivrige typen finner du masse info rundt årets wakeboard sesong i linkene under….

Hyperlite ruler!!

Info fra forbundet.

Referat fra årets første landslags samling

Første stopp i Wakeboard World Cup

Info om årets EM i Belgia (PDF).

Bergen Wakeboard Klubb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *