Vi har leid Klingenberg Kino for deg!

SeaSport vil gjøre stas på Terje og den beste filmen på lenge. Så vi har leid Klingenberg kino idag, Onsdag. Der viser vi FIRST DESCENT gratis. Dette er den eneste gangen du kan få sett den fantastiske filmingen i 35mm film på kino. Mat og drikke spanderer vi også! Billetter i SeaSport fra kl.10.

KINO ONSDAG 5. APRIL KLOKKEN 16!
DET SKJER IDAG FRA KL.1430!! I SEASPORT!
NÅ ER DET OVER, FANTASTISK Å SE SNOWBOARDING PÅ 15 M STORT LERRET!

Begrenset antall billetter, så vær gjerne tidlig ute. Max 2 billetter pr person!
Terje Haakonsen kommer ca kl. 15, og da kan du spørre om å få autografen hans på First Descent DVD en som vi selger for 200,- fram til filmen begynner på Klingenberg. Filmen starter nøyaktig kl. 16.20 så det er lurt å komme seg inn ca kl 16, da åpner vi dørene. Mountain Dew er hovedsponsor for filmprosjektet, så de kommer til oss og gir bort drikke fra ca kl. 14. Hvis du er sulten så byr Peppes på veldig mye god pizza fra klokken 14.30 (heri en hemmelig økologisk pizza). Billettten skriver du navn på når du gir den til Tine som slipper deg inn på Klingenberg. Hun tar de med til SeaSport hvor vi trekker en vinner som vinner gavekort i SeaSport på kr. 1000,-

Billetter får du IDAG i SeaSport mellom kl. 10 og 16 (så langt det rekker).

Velkommen! dette er godt for kropp og sjel.

Salg har vi også
Alle snowboard, bindinger & boots – 40%
Alle Skate Decks 400,-

5 thoughts on “Vi har leid Klingenberg Kino for deg!

  1. bildeserie? fet film, bra opplegg. Men hvor er bildeserien fra visningen? ble nemlig tatt bilde av meg! hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *