Sno.Klanen i Varingskollen

Den andre samlingen for .SrfSnoSk8.Klanen i Varingskollen er historie, men lever fortsatt gjennom minnene og filmen som skal ligge på srfsnosk8.no til evig tid. Sjekk ut grunnen til at du burde gremmes over at du ikke kom deg ut til Varingskollen denne mandagen.

Regnet pøste ned hele dagen, men da vi kom opp til bakken klokken halv seks stoppet det. Vi satte opp teltet og fyrte opp grillen med god hjelp fra Stig Atle, da engangsgrillene våre var gått ut på dato. Det er utrolig hva man finner av brennbare væsker i et skisenters heishus.

Vi startet med å filme de som hadde møtt opp før vi kjørte en session på corneren. Noen kjørte teknisk, noen kjørte høyt og langt, mens andre hentet frem dobbel grabs og tricks fra historietimene.

Noen av teamkjørerne hadde også tatt turen for å holde Klansmedlemene med selskap og lære bort noen nye tricks. Sebastian Kjellstrøm, Vidar Vik og Ulrik Badertscher angrer nok ikke på at de tok turen til Varingskollen denne dagen.

Vi koste oss med fantastiske grillpølser, hyggelig samvær og ikke minst det fantastiske føret i bakken. Her var det bare å klemme til. Parken var i god forfattning og super myk. At folk står i kø hele Januar og Februar når det er klink is, men ikke kommer seg opp de siste ukene er meg helt uforstålig. Det er jo nå det er virkelig morro.

Kom deg ut av sofaen og glem savnet av sommer og bading. De beste ukene av sesongen ligger foran deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *