Nå kan DU melde deg på til The Arctic Challenge!

TAC har endret konkurranse formatet drastisk i år. Der du tidligere kun kunne kvalifisere deg gjennom TTR-eventer eller invitasjoner kan du nå logge deg på webben og melde deg på. Det er ikke helt sikkert at du får være med alikevel….

TAC blir i år avholdt ved Midtstuen Skiarena i Oslo fra 28. Februar til 5. Mars. På grunn av at arrangementet flyttes kommer man i ulage med de andre TTR arrangementene. Dermed er det åpnet for påmelding på nettet for alle som kan, vil og tør. Det blir 10 inviterte kjørere som skal konkurere i quarteren med 60 påmeldte i herreklassen. Det er også en egen dameklasse med 12 plasser for påmelding.

Link til “The Arctic Challenge” sidene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *