Bidrag Big Wave Challenge..

Det formelig renner inn bidrag til Big Wave Challenge.. Dagens påmeldte er Stein Erik Berthelsen fra Asker som viser muskler.. Stein Erik er en ivrig windsurfer som reiser mye på jakt etter bølger og vind, og surfer like mye sommer som vinter. Han lever for bølgeseiling, men er også og treffe på Hurum siden av Drøbaksundet sammen med resten av den harde lokale kjernen der. Bra jobbet!

12 thoughts on “Bidrag Big Wave Challenge..

 1. bra jobba, men det kan da gjøres bedre? Bra jobba, ser at det bare er folk med base østpå som sender inn, er nok på tide at vi på jæren kommer på banen.
  Jeg skal ta med kamera til neste uke( tirsdag ser lovende ut) så får vi se om vi kan få satt skapet der det skal stå…. he he

 2. På tide Knut! Dere er litt trege med å få ut fingeren der borte, men når den først er ute, så pleier det å skje ting:) Tirsdag ser forøvrig sinnsyk ut!!

 3. hvor? det bør altid opplyses hvor bildet er tatt hen. fint bilde av sven bertil. hvor er det tatt. tipper jæren. egil

 4. Om å ri – ikke rømme…. Big Wave konkurransen er et kjempeiniativ fra Seasport. Liten appell ved dømming: Alle vet hvor mye mer utfordrende å \"råere\" det er å faktisk gå opp i en vertikal vegg av 3 tonn vann (less leppa) av bølgen framfor å bare seile \"fra den\" (les rømme….) Ber derflor om at dere også ser på \"hva\" som gjøres på bølgen ikke bare hvor stor bølgen bak seileren er…..\"ALLE\" som kan plane…kan i utgangspunktet seile ned en bølge… disser ikke hittil innsendte bilder fordi de rocker noe jævlig, men det kan jo være greit å ytre sin mening…

 5. enig sa jo det jo – enig…faktisk veldig viktig om man skal promotere og dyrke fram bølgeseiling

 6. Dommer Jeg er i utgangspunktet enig med det. Nå er det sånn at det er en big wave konkurranse, så størrelsen har mye å si her.. Skjønn skal telle og moves skal også spille med.. Venter spent på første bottom turn…

 7. metorOLYGEN Ja ja Lurt igjen, det ble ikke noen stor uke her vestpå, hadde noen fine timer i dag med bølger på opp til ca 3 meter, men vind og bølge rettning var ikke helt i fase, og bølgene brøyt mot vinden og tregt som bare fy…Men det var i alle fall varmt så det holdt, ble litt vell svett og tørst med full vinter pakke på kroppen.
  Mulig det blir bra på y i morgen, i såfall blir det filming om ikke NRK har gitt opp etter å ha ventet hele uken på bigsurf.

 8. en blir så stoka at alle vil være på vannet og seile istedenfor å få det rette shoot.

  Det er mye som skal klaffe: Den rette bølgen, Bra Riding, Timing av bildet (at fotografen skjønner gamet).

  Jeg kan ikke huske om jeg på denne bølja fikk noe særlig ridning i forkant, shootet er ihvertfall idet jeg stikker av. Land begynte å nærme seg tydeligvis – det var på tide å komme seg unna – steinene i forkant på bildet er klippet bort på den versjonen som er lagt ut.

  Dette var det ene bildet jeg har fra den dagen og er tatt like før jul. Secret – hehe.

  Foreløpig er det vel ingen som er i nærheten av å mathce Fritter\’n ritt på video fra November…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *