En juletur til LISTA

Windguru går av skaftet om dagen og det ble observert av ivrige windsurfere sent forrige uke. Meldingene viste stiv østlig kuling fire dager på rad og et slikt lavtrykk får ikke passere ubrukt forbi..

Torsdag dro de ivrigste nedover. Thomas wessel, Runar fra Larkollen, Annica og Martin satte snuta sørover, klare for litt action. Etter en rask spotcheck så var det den faste plassen nederst i store Havika som fikk være arena denne gangen og. Det blåste 4.7, side off og i settene var det gode hodehøyde på bølgene. Shorebreaken var kraftig og litt lite vind inne ved land gjorde det litt kjipt å komme ut til godsakene.. Det var likevel en fantastisk session, varmt og godt med sol, og nydelige set som kom rullende inn.. Vi fikk tatt litt bilder og godt var det, for resten av helgen så høljet det ned.. Vi rippet til det ble mørkt, sånn ca ved halv fire tiden.. Utover fredags kvelden dukket det opp flere klare jule surfere. Rolv, Coro, Christian, Håvard, Petter,Magnus og Robert var alle der når Lørdagen lysnet. Settene var vesentlig større på lørdag og det var også mer vind. Jeg seilte 4.2 hele dagen. Synd at det ikke ble noen bilder for det var skikkelig fine forhold. Det var mye bra seiling på guttane. Både bølgeridning og noen skikkelig luftige svev. De fleste fikk seg noen årntli svømmeturer denne sinnsyke dagen i desember 2005. På kvelden var de fleste helt utkjørt, men jeg fikk overbevist de fleste om at bowling er saken for å myke opp surfemusklene. Jeg satte ny pers på 85, men Rolv var enda bedre og rundet 100 tallet. Bra rolv!! Etterpå dro vi ut og hadde julebord og det tok som vanlig helt av, og det var flere i taxien hjem fra byen, en i taxien til byen.. Bra Christian.. Slik gikk dagene av seg selv, og som dere ser på bildene og sikkert en film som Rolv snart legger ut så hadde vi det topp..

5 thoughts on “En juletur til LISTA

  1. Bilder Huff og huff for noen ansiktsbilder. Sensur!!!!!!
    Her har noen papparazzi fotografer tatt bilder av meg i svært uheldige situasjoner. Dette blir saksøking på høyeste instans. ………..ha ha. Bra helg med mye vind

  2. windsurf på lista hei! sjekk ut bildene fra lista. de er tatt nylig.. ser ganske fint ut! cheers. bjørn

  3. Snakk for deg selv Rolf.. Ikke mye heldig med de blitzene der jeg heller. He, he… Får satse på en bedre image neste gang… … som blir i morgen. Regner med bra trykk og bølger på Bua Onsdag ot Torsdag. Noen med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *