SrfSnosk8 introduserer Big wave Challenge

Tiden er inne for SrfSnoSk8 big wave challenge. En konkurranse hvor både bølgesurfere og windsurfere kan delta. I løpet av et år, som starter i dag, har dere muligheten til å bli kåret som Norges drøyeste bølge bølle…

Norge er et land med mange breaks og vi er interessert i å finne den personen som temmer de største monstrene, være seg med eller uten seil. Reglene er enkle;

– Du sender inn bilde eller film av monsteret du har surfet, med deg på bølgen, og det blir publisert på egen side. Du må legge ved tidspunkt og sted. Juryen som avgjør vinneren har taushetsplikt og “secret spots” vil ikke bli avslørt.

– Det blir to kategorier, en for bølgesurfere og en for windsurfere. Får vi inn noen gærninger som surfer med kite, så lager vi en egen kategori for de..

– Juryen består av Jørgen Michaelsen og Martin Haglev.

– Premien består i premiedryss på verdi av 5000 kroner i hver kategori.

– Konkurransen starter i dag og avsluttes 1 November neste år.

– Bølgen må være i Norge

– Tow in er lov..

– Bilder film sendes inn til martin@srfsnosk8.no. Materiale publisert på andre web sider vil ikke være tellende i konkurransen. Materialet skal publiseres på SrfSnoSk8 sine sider for å være et tellende bidrag.

Da er det bare å finne frem big wave gunen og film/foto apparatet å sette i gang. Heder og ære til den som stikker av med seieren her, respekt.

NB! Svenskene har en liknende konkurranse gående, la oss i hvertfall prøve å slå de!!

6 thoughts on “SrfSnosk8 introduserer Big wave Challenge

  1. Hemmelig bu på Lista Yes yes yes, jeg har allerede bestillt doble masthøye på Lista. De to foregående år har 12 likesinnede stille samlet seg på Lista om vinteren. Tipper vi ser en del flere i år. Veldig hemmelig hvor bua ligger, :)

  2. hvorfor norge???? har ikke sett bolger storre enn 5 meter siden 2000 i stavanger eller molde eller aalesund eller lofoten,,,, er paa madeira naa surfer store en det nesten hver dag!!!!
    TKBS

  3. fett!! bra tiltak, gutter…. blir selvfølgelig vanskelig å få dukumentert alle disse monsterbølgene men vi får prøve….. hva tore anngår så hadde det jo hvert en smal sak hvis ikke konkuransen var i norge, jeg kan gått stikke til gc å få bjørn eller en eller anne dud til å towe meg inn på noe stort men da er vel hele poenge borte…. men stå på tore og pull insaiiii!!!

  4. Mega!!! En veldig bra greie som er satt i gang, kredd til deg Martin. Da er det bare å huske å ta med kamera, så får vi se hvem som har størst baller i Norge.
    Kjør jernet!!!!

  5. Dere får muligheten til Lørdag ser jeg på meldingene. Fy F$%&&, en sånn melding er ikke ofte.. Be Endre om å fikse kameraet og kom dere på stranda og knips noen bilder.. Burde være enkel match for dere dette her..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *