The Bruce Movie!

Volcom sitt film selskap “Veeco” er ute med enda en fantastisk film. Etter snart 15 år med filmer som “Alive we ride”, “The Garden”, “Magna Plasm”, “Freedom Wig”, “Stoney Baloney”,”Subject Haakonsen” og så videre…… er film og brett fikserte sjeler stort sett enige om kult statusen til filmene allerede FØR de kommer ut.

Torsdag 6. Oktober holder SrfSnoSk8 og Base première på den nye Srf produksjonen til Veeco, “The Bruce Movie” i Bergen. Vi kaller det première selv om vi har hatt filmen i butikkene i et par uker allerede.
Det hele finner sted på Landmark klokken 20.00. Vi forventer å se alt som kan krype og gå av både surfere og “wannabe`ere” innenfor dørene denne kvelden. Tør du bli hjemme??

Andre Veeco filmer

3 thoughts on “The Bruce Movie!

  1. skuffa.. Fekk pakken fra USA på lørdag og då va det bare å spretta pilsen å smekkan i dvden..

    Greit nok.. Det e møje bra surfing her, men det går møje i det sama.. har sitt masse før, og an e sykt korte med minimalt av extras..

  2. skuffa 2 White Water har hatt premiære på filmen for flere uker siden og har den til salgs i butikken!!

  3. Skuffa? Som vi også skriver i newsen, så har vi også hatt filmen for salg i et par uker allerede. Vi skulle kjøre premièren samtidig som WW i Bergen, men det har ikke blitt tid før nå. Kanskje er WW bedre enn oss, eller så har de kanskje mindre å gjøre på ?
    Kven Kveit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *