SeaSports game of S.K.A.T.E

Lerka har grunn til å juble høyt i sky når vårens første utendørs skatecontest finner sted og tid i helga. Hvis du ikke vet hvor, når og hvorfor har du et problem vi gjerne hjelper deg med.

For alle som er glad i å skate flat eller skate generelt kan komme til rådhuset i Oslo og kose seg med flips og obstaclefri session. Har du ambisjoner om å bli last man standing finner hele seansen sted kl 13.00 lørdag 9. april på vår alles flatskate favorittspot, nemlig RÅDHUSET!

S.K.A.T.E vil bli delt opp i to grupper: 0-16 og 17 – 87, pensjonister stiller med egen stokk. Det vil bli freshe premier for alle som kommer
langt. Kommer du lenger enn klokka går og går utover ettermiddagen venter en førstepremie det står respekt innafor døra på Seasport. Dommerpanelet vil bestå av Seasports teamriders Anders Frøystad og Henrik Kleppe, kjent fra gamle dager som Big1 og Bigfish, technerds av ypperste klasse.

Premieutdelingen blir på Seasport etter siste mann har gjort sitt
siste uslålige flat trick. Etter en generøs og politisk korrekt fordeling og utdeling på Seasport vil det bli en after skate session i Frognerparken for alle som vil. For de som er kåte på footage vil S.K.A.T.E bli filmet og fotografert og lagt ut til alles skue på din favoritt-skatesite i neste uke. Da sees vi!

One thought on “SeaSports game of S.K.A.T.E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *