Wake session i Bergen

Mens fjellet fremdeles lokker, valgte vi en annen setting denne helgen. Jeg har hatt et nytt brett stående på kontoret siden båtmessen. En “Roam”, som er et nytt konsept fra Hyperlite. Det det har kriblet i hele kroppen hver gang jeg har sett på det.

Da Kjell Magne fra Bergen Wakeboard klubb ringte og fortalte at de skulle sjøsette båten denne Lørdagen ble alle planer for helgen brått forandret. Brettet på kontoret skulle endelig i vannet.

Vi teamet opp på bryggen til klubben. Kjell Magne, Remi, Markus og meg selv. Jeg fikk æren av å være førstemann uti.

Brettet oppførte seg forrutsigbart og fint. Teknikken er litt annerledes ettersom brettet er finneløst. Man må kante det MYE mer enn et konvensjonelt wakeboard. Ettersom det var litt vind var ikke forholdene perfekte, og det ble litt knall og fall når grensene på svingen ble testet. Det virker også som det er en fordel å lande “flat” fremfor i “waken”, men det kan være en tilvennings sak. Det tok ikke lang tid før vi alle var ganske komfortable, og skjønt enige om at dette er et must som brett nummer 2.

Vi har tidligere presentert det nye konseptet fra Hyperlite her på SrfSnoSk8. Den artikkelen finner du HER

Sjekk også sidene til Hyperlite. De har oppdatert sidene med sommerens godsaker.

Bergen Wakeboard Klubb

3 thoughts on “Wake session i Bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *