F2 Photoshoot.

SrfSnoSk8 teamkjørere Sebastian Kjellstrøm og Frode Skarbøe lander idag i Innsbruck. De er på vei til St. Gallenkirch i Østerrike, der de skal cruise parken og ta bilder til neste års F2 katalog. Hvorfor kjører så både Svensken og Skarbonara´en for nettop F2?

Hemmeligheten er at vi i SrfSnoSk8 har påtatt oss å distribuere F2 i Norge. Vi har vært på jakt etter et nytt snowboard merke en stund, og er kjempefornøyd med at vi har landet F2. Idag er det bare et fåtall brett produsenter som lager sine egne brett. Stort sett er det noen få fabrikker som lager det meste av små og mellomstore merker på markedet. Mange har også forlengst flyttet produksjonen til Kina eller andre lavkost land.

Vi er veldig trygge på at det å ha full kontroll over produksjonen, ifra råvarer til ferdig produkt, gir en stor kvalitets fordel. F2 har i alle år levert det beste utstyret innen de alpine brett disiplinene. Her har de i de siste årene vært ganske enerådende. I Norge er vi kanskje mindre kjent med at F2 også lager “killer” freestyle brett. Det er i Sentral Europa F2 til nå har hatt sitt kjernemarked, men nå skal gutta virkelig ekspandere. Som utgangspunkt for å øke salget har de nå gjort endel grep. Blandt annet skal Teamet oppgraderes og nye markeder erobres. Men det er på produktene de skal bygge fremtiden. De har redesignet alle brettene og brukt mye tid og penger på å utvikle ny teknologi. Her er det mye spennende vi vil komme tilbake til etterhvert.

De mest observante brettnerdene har kanskje sett at Frode vant “Sheiken av Skei” på en neste års utgave av F2 Sonic. Dette har blitt favoritt brettet hans og han trives så godt på det at det lyser av øynene hans når han snakker om det. Vi kommer tilbake til de forskjellige modellene som kommer så snart F2 legger dette ut på sine egne sider. I mellomtiden kan årets modeller sjekkes ut HER

One thought on “F2 Photoshoot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *