MARTIN LANSERER FREEWAVE TOUR 2005!

SrfSnoSk8 teamet digger freestyle, bølger, utfordringer og sosialt moro! Og det begynner å bli mange gode freestyle og wave gutter/jenter i Norge. Derfor lanserer Martin på Team SrfSnoSk8 “Freewave Tour 2005”. Konkurransene skal foregå etter enkle prinsipper og avholdes på gode spotter NÅR det er forhold.

LINK TIL NÆRMERE INFO!

Snart er det sesong og mer informasjon vil komme etter hvert…!

7 thoughts on “MARTIN LANSERER FREEWAVE TOUR 2005!

 1. kjipt Hva er vitsen å gå uten om nbk?, de kunne da lagt til rette for akkurat samme konkurranse. Synest dette er tåpelig, til og med jæren wave er under nbk.

 2. Kjære Alex (redigert forum) Vi lager et supplement til NC. Vi følger været, ikke en datofestet terminliste. Blir det forhold reiser vi. Uhøytidlig, gøy og impulsivt. Jæren Wave er fin den, Nbk trenger terminfestede regattaer, lag gjerne flere. SrfSnoSk8 Freewave Tour er et nødvendig supplement for oss som vil seile freestyle/wave sammen litt oftere.

 3. Bra Martin Dette er bra og et godt initiativ.Har jo hørt i mange år nå at nettop en slik
  konkform har vært etterlyst fra de seilerne som ikke er så begeistret for å sitte låst fast til en dato på ei strand uten vind. Jeg tror dette vil føre til mye bra seiling og kule heat for de som er med.
  Kult at du tar FWT 05 ut til vindblåste strender. At noen alltid er negative er deres eget problem. Og de er der alltid med edder og galle.Drit i de!!!
  Nå reiser vi ned til Hyere og mesker oss i 2 uker med surf,piker vin og sang;-).

 4. Endelig! vitsen er å seile bra der det er bra å seile..det er det som er key! Sjefs tiltak Martin :-)

 5. Genialt!!! Dette er det mest geniale tiltaket for freestyle/wave seiere her i landet!!! Stå på Martin! Endelig blir det ordning på det hele!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *