Et år til neste gang! SJØEN FOR ALLE 4-13 MARS!

Vårt viktigste tegn på at våren nærmer seg er Sjøen for Alle messen på Lillestrøm 4.-13. mars. Og som alltid så er SeaSport og SrfSnoSk8 butikkene tilstede. I år er det den største messen noensinne… Og vi har fått inn flust av 2005 modeller for windsurf, kite, wake og vannleker i alle størrelser. Ikke minst har vi messetilbud som det virkelig svinger av!

Messen er over for i år og vi er både slitne og fornøyde! Salget på standen økte med 30% fra 2004.

Messetilbudene vil varer ut mandag 14. mars!

Sees til neste år!

Messen går nå inn i sine siste dager! Det har vært godt besøk hele uken så langt. Nå er det den siste helgen som venter… Det er høytrykk på salg av pakker og mange ser fordelen av å spare noen ekstra kroner på å kjøpe i messeperioden! I år har vi lagt mye arbeid ned i å sette i sammen noen kvalitets pakketilbud. Utstyr det er verdt å kjøpe!! Vi gleder oss til lørdag og søndag…

Pakketilbudene i windsurfing for både familer, 80-talls comeback og ikke minst noen veldig spennende Freeride pakker har slått meget godt ann! Dette er vi veldig fornøyde med. Samme pakketilbud vil bli å finne i våre butikker etter messen! Noen pakker står annonsert i denne artikkelen… men vi har mange flere… for både windsurf, kite og annen vannsport…!

Interessen rundt www.windsurfingskole.no er også stor. Dette synes vi er svært hyggelig. Dette er et kjært pionerprosjekt vi legger mye omsorg og tid i!

Bildet til venstre kommenterer vi ikke… vi har pirater ombord…

Messen åpnet for publikum fredag kl. 12. I flere dager har Martin, Hansi og Nico (samt en bestemt gjeng fra “backoffice” på Seasport) fikset på detaljene, justert tilbudene og samlet i sammen friske nyheter!! Det var godt med besøkende allerede første dagen, tross for en plutselig vinter… Og båtene er større enn noen gang… så stor er interessen for messen dette året at det berømte “bassenget” ikke fikk plass…


Vi er klare…

MEN for de som synes båter rundt 50 fot er i drøyeste laget… vår stand er god og full med nyheter fra North Windsurfing, North Kiteboarding, Mistral, Fanatic, Hyperlite, HO Sports og mer…

I tillegg til kjente ansikter fra SeaSport vil teamgutter og jenter vil være på standen under hele messen. Så vi lover alle som kommer kyndig veiledning i sin favorittbrettsport. Nybegynnere som eksperter!

Vi kommer tilbake med litt news etter hvert!

Du finner oss på Lillestrøm i hele 10 dager…

Nico og Hansi er fornøyd med Freeride pakke tilbudene… (det forstår vi godt)!

Åpningstidene er:
Fredag 4. mars kl. 12-20
Lørdager/Søndager kl. 11-18
Øvrige dager kl. 12-20

Billettpriser:
Voksne kr. 110
Barn (4-15 år og pensjonister) kr. 60
Familiebillett (2 voksne + 2 barn) kr. 250

Link til nettsider Sjøen for Alle!

Artikkelen oppdateres!

Noen av mange gode tilbud… [Last ned PDF]

7 thoughts on “Et år til neste gang! SJØEN FOR ALLE 4-13 MARS!

  1. Hyperlite! Hallo! Hvordan er det hyperlite brettet dere har på messa a? Var der i dag! Kul stand!

  2. Mener du Roam? Glad du likte standen. Vi er mange som gleder oss til å prøver Roamen… Skal skjekke om noen har kjørt det!!!

  3. Hyperlite Hyperlite brettet på tilbud til 2990 kr. Skal kjøpe wakeboard nå og syns at det så interessant ut. Hvis jeg kunne få litt info om det brettet så hadde det vært fint. Er nybegynner på jakt etter brett.

  4. Den ja… Hei gjen! Movement 140 med Vario bindinger!!! Dette er mye brett for pengene. Ypperlig for en nybegynner! Titt på websiden til Hyperlite! http://www.hyperlite.com
    Du kan også stille teamriderne spørsmål i forumet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *