Lyn intervju med Hans Christian..

I februar hooket jeg opp med Hansi i Cape Town. Han har reist rundt i verden denne vinteren og jeg fikk skviset litt film og vise ord ut av Grimstads store sønn..

MH: Du kommer jo som kjent fra bibel beltet. Hvor bor du nå? Stavanger/jæren

MH: Hvor lenge har du seilt? 4 år sånn ca.

MH: Jeg har pratet med faren din og han sier at du lærte på hans gamle F2 sunset slalom? Stemmer det, lærte å surfe ”the hard way” med fem kilos mast og greier…

MH: Sivil status? Snart gift håper jeg..

MH: Fortell hvor du er nå? Sjøen for alle I Lillestrøm, Hjelper Haglev med messa….

MH: Du har vært ute og reist I vinter. Hvor har du vært? Bali, Oz og Sør Afrika. Fire måneder I alt! Australia ruler!!!

MH: Hva syntes dama om at du seiler så mye og er bortreist hele vinteren?
Dumt spørsmål…

MH: Hva liker du best; ri bølger eller hopping? Definitivt waveriding!!!!!

MH: Du har jo såvidt begynt å surfe, hva digger du mest? Kommer litt an på forholdene, men etter Jeffreys Bay I SA tror jeg surfing kommer først på lista….

MH: Du har jo blitt ganske dreven, har du tenkt på å konkurere også? Har vel det, men prioriterer reising foreløpig…Seilte nm I sommer, og kommer nok til å bli med litt denne sommeren…

Hva synes du om den nye FREEWAVE touren som er under oppseiling denne sesongen? Utrolig bra intiativ! Endelig konkurranser som blir avholdt der det er ordentlig forhold! Har utrolig tro på konseptet med å avholde konkurransene der det er meldt best forhold I motsetning til å ha bestemt dato og sted for konkurransene slik det har vært i norgescupen de siste årene. I FREEWAVE kan alle være med uansett nivå, mer som en samling liksom. Blir utrolig bra.

MH: Hva er planene fremover denne sesongen? vårsesongen på jæren, freewave touren og reise til Dahab til sommeren og høstsesongen på jæren…og litt studie…

MH: Skal du reise igjen neste vinter? Selvfølgelig! Tror det blir Peru og Sør Afrika igjen..

MH: Sør Afrika var fett, hva var det kuleste på turen? Kuleste var vel å kjøre seg fast I slummen ved Muizenberg, og Peter fikk helt panikk da Martin burna rundt.

MH: Hva er den beste spoten du har seilt?Uten tvil Gnarloo I West Oz.

MH: Hvem seiler du med? Kommer litt an på, men I den siste tiden Erik T og selvfølgelig de utrolig fete folka på Sea Sport teamet….

MH: Hva gjør du om 10 år? Absolutt ingen anelse…..

De som ikke digger seriøs bølge ridning trenger ikke å se denne filmen

2 thoughts on “Lyn intervju med Hans Christian..

  1. den aerialen Hansi, den aerial off the lippen på filmen er den smootheste jeg noen gang har sett. 10 points. stå på videre. men husk, jeg slår deg i år uansett….. ;-))

  2. Morro:) halla Hansi, konge video, neste år drar vi til oz sammen.. det tror jeg vil bli konge!! å så holder vi oss langt unna slummen i Cape Town:0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *