Lib Tech på hugget.

“We´ve been so busy inventing new things that we didn´t have time to take a one year vacation around the world”. Dette er meldingen på forsiden til den nye katalogen til Lib. Ikke vanskelig å skjønne hvem den meldingen går til….og faktisk skjer det så mye om dagen at vi skjønner at det virkelig er hold i dette også!

Teamet har forsterket seg kraftig i vinter. Nye kjørere som Travis Rice, Fredrik “The Fox” Austbø og John Laing er kommet til. Når det gjelder brettene har de også kommet opp med noe helt nytt. Vi har skrevet om “Magne-Traction” tidligere også, men klikk på linken og ta en titt. I år har vi solgt oss super tomme på “TRS” modellen. Verdens beste! brett får neste år ny konstruksjon også. “Golden Fleece” er en ny fiberteknologi basert på basalt (en lavastein) fra Russland. Dette gir en mye mere miljøvennlig produksjon samtidig som fibrene er 92% sterkere enn konvensjonelle fibre.
Dark Series har fått flere lengder(149 og 164), wide modeller i 158 og 161, Golden Fleece og Magne Traction i 158 og 161.
D.I.Y. er en helt ny modell som baserer seg på Scotty Wittlake. Den må du selv fixe graphicen på. Lib sier at det vare meningen at det skulle være billig og at de er lei seg for at brettet ikke er gratis!!!?
Phoenix er serien til Jamie Lynn. Han er ute og kjører pudder igjen etter at han har tatt det litt rolig noen sessonger. Travis Rice kjører dette brettet og du kan dermed sniktitte på neste års graphics på bildet av ham.

Sjekk Lib sine sider her!

LIB!!!
RULER!!!
HARDT!!!

One thought on “Lib Tech på hugget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *