Frode Skarbø vant Sjeiken av Skei!

Da snæiket vi Tacky crewet som påstår de er først ute med news fra Sjeiken. Frode ringte nettopp for å informere om at han hadde endret dresskode for kvelden. Partyet på Skeikampen blir sikkert ikke det samme når man er iført Sjeik drakten. Vi rakk ikke å få ut noe bilde av Frode…

Tacky.no slår oss 100 – 0 på det meste. Vi er jo bare en gjeng med surrehuer som driver butikk. De er tross alt surrehuer som driver en nett portal…

Sjekk derfor TACKY.NO for utfyllende informasjon og videoklipp!

Vi legger ved et bilde av Frode til slutt. Dette bildet er fra Stavanger i Pinsen i fjor. Det var ikke en bølge å se, så vi valgte et annet flytende element. Kanskje ser ikke Frode så mye anderledes ut i morgen tidlig??

2 thoughts on “Frode Skarbø vant Sjeiken av Skei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *