Ny luke i kalenderen

Ho ho ho, det her er han der tullingen. I dag finner du en slags myk og gammel pakke i kalenderen..

Jepp, dagens luke inneholder henvisninger til software som kan hjelpe deg å gjenskape følelsen fra hardware som ikke finnes i butikkene lenger. Var du rå på Mega Man i femteklasse, men ingen tror på deg? Fikk du aldri nintendo til jul? Savner du tiden da bra tv-spill hadde 16 farger, 8 bits og 2 lydkanaler? Da er denne til deg:
Men hjelp fra flinke nørder verden over kan du spille de gamle deilige spillene på PCen din når sjefen ser vekk. Last ned en emulator for din yndlingskonsoll, om det er atari, amiga 500, NES, sega master system eller commodore VIC-20 – så er det bare å søke etter spill..

Link til Emulator Zone

One thought on “Ny luke i kalenderen

  1. Din Sjef Jeg siterer :\"Men hjelp fra flinke nørder verden over kan du spille de gamle deilige spillene på PCen din når sjefen ser vekk.\" Skal vi se, forrige uke diskuterte vi lønnsøkningen din. Hmmm idag Mytteri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *