Nye websider fra Mistral

Mistral “keepin’ it simple” slapp sine nye 2005 websider idag!

Mistral windsurfing, en av grunnsteinene i windsurfingens historie slapp ut sine nye websider.

Fokus ligger åpenbart i å forenkle windsurferenes hverdag. Nyttige detaljer som at alle skruer og ting i brettet er enten lett å demontere/justere uten bruk av verktøy, eller med verktøy som er i brettet. Aldri mer frustrasjon over dusteting som at finneskruen bruker flatt hode, mens lufteskruen er stjerne nr 2 og fotstroppene pozidrive str 3. Filosofien om enkelthet støttes videre av en serie brett hvor stort bruksområde er i fokus. Heller to gode allroundbrett på taket enn 8 spesialbrett i garasjen er vel budskapet…les selv på www.mistral.com

One thought on “Nye websider fra Mistral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *