Clichè skateren Cale Nuske på Ès teamet!

Cale Nuske er opprinnelig fra Australia, men ble i fjor hooket opp med Clichè gutta i Frankrike. Han har siden dette hatt flere pro modeller fra Clichè, men det er først nå han er inne som en av de STORE gutta.

Du kan finne mer om Cale på Ès sine sider. Vi kommer garrantert til å se mere til denne karen i tiden fremover. Vi har ellers en ganske stor sending med Clichè stæsj på vei fra Frankrike i disse dager. Landingsdato er satt til førstkommende Tirsdag, så da er det i Bergens butikkene på Onsdag og i Oslo og Stavanger senest Fredag. Løp og kjøp!!!!!!

3 thoughts on “Clichè skateren Cale Nuske på Ès teamet!

  1. Gudd for eS Bare bra for es da!God sk8ter fortjener bra team!(Cliche er jo og bra da) Jaja ikek vårt valg da (synd nok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *