Base inviterer til en liten snik-titt!

Førstkommende Tirsdag har vi invitert alle medlemene i Bergen Wakeboardklubb til en liten forhåndsvisning på neste sesong. Dersom du er interessert/nysgjerrig på wakeboard og evt. hva wakeboard klubben driver på med, er du hjertelig velkommen.

Vi har fått tak i et par helt nye filmtitler samt en teaser oversikt fra Sidewayz som vi kommer til å vise på kinoen vår. I tillegg vil vi gå igjennom neste års nyheter fra Hyperlite. Siden dette blir en sosial happening stiller vi med potetgull og julebrus. Medlemene i klubben kan også handle varer til godt rabatterte priser….det lønner seg å være medlem veit du. Showet starter klokken 18.00 presis, så det er bare å stille i kø utenfor butikken. Dersom du kommer sent kan du banke på sidedøren……så kommer vi og slipper deg inn!!! Velkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *