SrfSnoSk8 butikkene åpner websider!

Trikkene stopper, flyene blir forsinket, snøen faller dypere enn noen gang, vinden uler ubeskjedent… hvorfor? Jo, fordi fire av Norges beste coresports butikker nå samler seg i samme webportal. Merk denne dagen, den kommer til å stå skrevet i historien… Velkommen!

Bremsende nyheter...

Travelt på vei til vinterens første boardmeeting i alpene stopper vi høvdingen i SrfSnoSk8, Helge Rotnes, for å høre litt om hva som ligger bak slik en verdensbegivenhet?

Først passer han på å takke sin ivrige webgjeng for mange timers god innsats og forklarer videre (overraskende) at ledelsen i SeaSport allerede i 1978 ville lage internettsider, men at internett dessverre ikke var oppfunnet… Så ble det mange års venting på at akkurat den rette teknologien skulle finnes tilgjengelig. Helge forklarer oss at ting har sett riktig så lovende ut de siste 10 årene. Og at den egentlig planen hans var å vente i ytterligere 5 år. Men presset fra landets brettkjørere, teamet, mannen i gata og hans samarbeidspartnere i Stavanger og Bergen gjorde presset stort, og han fant det best å fremskyde verdenslanseringen. Hektisk, viftende entusiastisk med armene, peker han ut i luften og forteller om fremtidsvisjoner, brettsportenes betydning for verdensøkonimien og fred på jord (!).

Helge Rotnes, profesjonell sjef!

Vi står målløse tilbake og ser han stige inn i SrfSnoSk8 jetten, for å begi seg ut i den interaktive galakse. Fremdeles på søken etter det perfekte som vil flytte grensen ytterligere innen all brettsport… Vi vet noe stort er på gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *